3 erikoislääkäriä, sisätaudit - Satakunnan sairaanhoitopiiri

3 erikoislääkäriä, sisätaudit - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Meitä on jo 3700 - liity sinäkin osaavaan joukkoomme! Satasairaala on laajan päivystyksen opetussairaala. Sairaanhoitopiirin alueen väestöpohja on noin 220 000 asukasta.

Etsimme sisätautien vastuuyksikköömme Poriin kolmea erikoislääkäriä seuraavilta erikoisaloilta: gastroenterologia, hematologia ja nefrologia. Työskentely sisätautien vastuuyksikössä on monipuolista ja innostavaa.

Virkojen kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun lääkärin ja ko. erikoislääkärin oikeudet.

Virkoihin valittujen on esitettävä hyväksyttävät lääkärintodistukset terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

konservatiivisen hoidon vastuualuejohtaja Jukka Korpela
puh. 044 707 7990
sähköposti: jukka.korpela@satasairaala.fi

Satakunnan sairaanhoitopiiri, Konservatiivisen hoidon toimialue
Osoite: Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan