3 hoitajaa, Antinkartanon kuntoutuskeskus - Satakunnan sairaanhoitopiiri

3 hoitajaa, Antinkartanon kuntoutuskeskus - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme Antinkartanon kuntoutuskeskukseen palveluyksikkö Helmiinaan, lastenyksikkö Kieloon ja varahenkilöstöön motivoitunutta, työstään innostunutta hoitajaa määräaikaiseen tehtävään. Kaikissa yksiköissä henkilökunta tekee verkostotyötä moniammatillisen työryhmän kanssa.

Hoitajan tehtäväkuvaan kuuluu asukkaan kokonaisvaltainen huomioiminen. Työote on kuntouttava ja lähtökohtana on asukkaan yksilöllisyys ja omatoimisuus. Hoitaja toimii myös asukkaan omahoitajana, jolloin ensisijainen tehtävä on huolehtia kokonaisvaltaisesti arjen sujumisesta. Työ on erittäin laaja-alaista ja luonteeltaan sekä hoidollista että ohjauksellista.

Määräaikaisen tehtävä alkaa 3.6.2019 tai mikäli mahdollista, työt voi aloittaa jo aiemmin. Kestosta sovitaan erikseen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto. Eduksi katsotaan työkokemus kehitysvammahuollosta ja Effica-tietojärjestelmän hallinta. Haastateltavien on esitettävä henkilöllisyystodistus ja pätevyyden osoittavat todistukset.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 / rekrytointi@satasairaala.fi.

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

palvelupäällikkö Katja Alamäki, p. 044 707 4036
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Ulvila

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan