3 koulunkäynninohjaaja Hyttikallion koululle - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin koulutoimessa on avoinna
kolme (3) koulunkäynninohjaajan osa-aikaista, toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin.

Edellytämme koulunkäynninohjaajan tutkintoa ja tarvitsemme sekä henkilökohtaiseen ohjaukseen että ryhmäohjaukseen kykeneviä työntekijöitä.

Lisäksi edellytämme riittävän hyvää fyysistä kuntoa, sillä henkilökohtaisen koulunkäynninohjaajan tehtäviin kuuluu myös oppilaan fyysistä avustamista. Arvostamme monipuolista työkokemusta ja perehtyneisyyttä perusopetuksen opetussuunnitelmaan sekä yhteistyökykyä ja toimimista joustavasti yhteisopettajuudessa. Katsomme eduksi myös monipuolisia tieto- ja viestintäteknisiä taitoja.


Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika 4 kk.


Palkkaus on KVTES:n mukainen. Palkkaus ja muut työehdot sovitaan tarkemmin työsopimuksessa.

Pyydämme jättämään hakemuksen sähköisesti kuntarekry.fi -sivujen kautta sekä liittämään kelpoisuutta osoittavan todistuksen skannattuna (tai toimittamaan kopion koulutoimistoon). Muut todistukset toimitetaan myöhemmin.

Mikäli ei ole mahdollisuutta käyttää sähköistä hakemusta, voi kirjalliset hakemukset toimittaa os. Haapaveden kaupunki, Koulutoimisto, PL 40, 86601 Haapavesi.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Risto Klasila puh. 044 7591 358
risto.klasila(at)haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki, Sivistys
Osoite: Raatetie 6, 86600 Haapavesi

Haapavesi on n. 7000 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla.