3 Lähihoitajaa, Iltatähti Ruokolahti - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

3 Lähihoitajaa, Iltatähti Ruokolahti - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Etsimme joukkoomme kolmea reipasta ja innovatiivista lähihoitajaa tehostetun palveluasumisen yksikköön Iltatähteen Ruokolahdelle 1.9.2019 alkaen.

Tehtäviin kuuluu vastuuhoitajana ja korvaavana hoitajana asukkaiden hoivan tarpeen arviointiin, suunnitteluun, toteutukseen ja vaikuttavuuden arviointiin osallistuminen moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Lähihoitaja osallistuu lääkehoidon toteuttamiseen toimipaikkakohtaisen lääkkeenantoluvan mukaisesti. Lähihoitaja osallistuu osaltaan palvelukodin toiminnan kehittämiseen. Lähihoitaja sitoutuu toteuttamaan asukkaan aktiivista arkea.
Tehtävään sisältyy opiskelijoiden työssäoppimisen ohjausta ja -arviointia.

Kelpoisuutena tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen mukainen nimikesuojattu perus- tai lähihoitajan tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä.
Tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärin- tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tehtävissä on 4 kk koeaika.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Outi Järvelin, toimintayksikön esimies
puh. 040 520 9727
outi.jarvelin@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva- ja palveluasuminen, Ruokorinne, Ruokolahti
Osoite: Nällisuontie 5D, 56100 Ruokolahti

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan