3 Lähihoitajaa vanhustenhuollon kotihoitoon - Paraisten kaupunki

3 Lähihoitajaa vanhustenhuollon kotihoitoon - Paraisten kaupunki

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavat sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteet:

3 LÄHIHOITAJAA vanhustenhuollon kotihoitoon Paraisilla. Kaksivuorotyö. Työsuhteet alkavat mahdollisimman pian ja ovat voimassa toistaiseksi.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimukset: lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös keväällä valmistuvien hoitoalan opiskelijoiden hakemukset huomioidaan.

Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.pargas.fi/web/tjanster/lediga_jobb/fi_FI/lediga_jobb/

Lisätietoja antaa kotipalvelun ohjaaja Maarit Silvan, puh. 050 596 2615.
Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, työavain 230025. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2019 klo 12.00.

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhustenhuolto
Osoite: Rantatie 30, 21600 Parainen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).
Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.
Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.

Tutustu työnantajaan