Skip to main content
test
3 Ohjaajaa, Sipulin palvelukoti, Kuopio - Vaalijalan kuntayhtymä

Merkityksellinen työ ja hyvät koulutusmahdollisuudet - katso avoimet työpaikat ja hae Vaalijalaan. Liity osaavaan yhteisöömme!

Haemme Sipulin palvelukotiin Kuopioon 17.8.2022 klo 15.00 mennessä

3 OHJAAJAA

Sipulin palvelukoti on 15 autistisen henkilön koti Kuopion Saaristokaupungissa. Sipulin palvelukodissa kunnioitetaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita, voimavaroja ja itsemääräämisoikeutta. Palvelukodin työntekijät tukevat asiakkaiden vuorovaikutusta erilaisten kommunikaatiomenetelmien avulla. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa niin vapaa-ajalla kuin tarvittaessa erilaisissa päivätoimintaympäristöissä. Kelpoisuusehtona ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto.

Eduksi katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön sekä autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen/osaamisen, sekä kommunikaatio- ja AVEKKI-osaamisen, mutta mikäli ei näitä taitoja ennestään ole, me koulutamme kyllä sinut alan ammattilaiseksi!

Vaalijalassa toimii oma koulutuskeskus Myötätuuli, joka tarjoaa monipuolista lisäkoulutusta työntekijöille. Tarjoamme mahdollisuuden työssä tarvittavan osaamisen kehittämiseen (esim. kommunikaatiomenetelmät, AVEKKI-toimintatapamalli, autismiosaaminen, ohjaus- ja hoitotyön menetelmät). Vaalijalassa on käytössä työntekijöiden työhyvinvoinnin tukemiseksi Epassin tarjoamat laajat edut sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Meillä on käytössä uusille Vaalijalan työntekijöille rekrytointipalkkio; Epassisaldoon lisätään 100 €.

Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 a §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista.
Vaalijalan toiminta siirtyy 1.1.2023 alkaen hyvinvointialueen toiminnaksi.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/ Sipulin ohjaajat

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta

Lisätietoja kuntayhtymästä ja Sipulin palvelukodista www.vaalijala.fi

Pieksämäki 1.8.2022

Avopalvelujen johtaja
Kirsi Ruutala

Lisätietoja

https://www.vaalijala.fi/
https://www.vaalijala.fi/sipuli

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Sipulin palvelukodin johtaja Laura Tarvainen, puh.044 3899 778 tai laura.tarvainen@vaalijala.fi

Lisätietoja

Vaalijalan kuntayhtymä, Asumispalvelut, Sipulin palvelukoti, Kuopio

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.


Osoite: Sipulikatu 4, 70820 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat