test
3 sairaanhoitajaa/lähihoitajaa, päivystys - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme pikaisesti yhteispäivystykseen joustavia hoitotyön valmiita ammattilaisia tai sairaanhoidon opiskelijoita. Pääasiallisena tehtävänäsi on analysoida päivystyksestä jatkohoitoon lähtevien potilaiden näytteitä päivystyksen omalla laitteella (samasta näytteestä määritetään COVID, Influenssa A ja B sekä RS-virus). Perehdytämme sinut tehtävään. Tilanteen ja osaamiseksi mukaan työhösi voi kuulua muitakin hoitotyön tehtäviä päivystyksessä.

Työssä vaaditaan hyviä yhteistyötaitoja. Työaika on ainakin aluksi klo 12-21. Voit tehdä työtä kokopäiväisesti tai esimerkiksi 60% työajalla.

Voit olla sairaanhoitaja, lähihoitaja tai sairaanhoidon opiskelija, jolla on jo suoritettuna vähintään 140 op. Voit olla myös lähiaikoina eläköitynyt alan ammattilainen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tällä hetkellä etsimme työntekijöitä kuukauden ajaksi. Työ voi jatkua pidempäänkin tai työnkuvaa ja kestoa voidaan muuttaa tilanteen ja toiveesi mukaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Haastateltavilta tarkastamme alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset tai opintosuoritusotteen.

Sähköiseen hakuun liittyvät tiedustelut:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 / 044 707 6980 / rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Sam Fagerlund,
puh. 044 707 7420
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Sairaanhoidon toimialue, Ensihoidon ja päivystyksen vastuualue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat