3 sairaanhoitajan sijaisuutta, psykiatria - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme joukkoomme sairaanhoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin nuorisopsykiatrian poliklinikalle Harjavaltaan sekä aikuis- ja nuorisopsykiatrian poliklinikoille Poriin! Sijaisuudet alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sovitusti ja jatkuvat ainakin lokakuun 2022 loppuun.

Sairaanhoitajan tehtäviin sisältyy osallistuminen potilaan tutkimukseen ja hoitoon sekä tiiviin yhteistyön tekeminen muiden hoitavien tahojen ja potilaan verkostojen kanssa. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkistetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Leena Elo (nuorisopsykiatria Pori ja Harjavalta)
puh. 044 707 4770 tai
Osastonhoitaja Seija Kiviniemi -Viitanen (aikuispsykiatria, Pori)
puh. 044 707 4708 tai
ylihoitaja Kristiina Puolakka
puh. 044 707 4422
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Psykiatrisen hoidon vastuualue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Itäpuisto 11, 28100 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat