3 sairaanhoitajan sijaisuutta, sisätaudit - Satakunnan sairaanhoitopiiri

3 sairaanhoitajan sijaisuutta, sisätaudit - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme vielä Satasairaalan sisätautien eri yksiköihin (sisätautien osasto 1, dialyysi, sydänyksikkö) sairaanhoitajia määräaikaisiin tehtäviin. Tarjoamme monipuolista ja vaihtelevaa työtä nykyaikaisessa työympäristössä.

Työ on sisätautien osasto 1:llä ja sydänyksikössä kolmivuorotyötä. Dialyysissä on kaksivuorotyötä ja sunnuntait vapaat. Sijaisuudet alkavat mahdollisimman pian ja kestävät ainakin syksyyn 2019, mahdollisesti pidempäänkin. Sijaisuudet täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä.

Toivomme sinulta joustavuutta, potilaskeskeisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

Etsimme sijaisuuksiin ensisijaisesti valmiita tai kevään aikana valmistuvia sairaanhoitajia. Sairaanhoitajalta edellytetään sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta. Sairaanhoitajilta edellytämme, että LOVe-lääkehoitoluvan teoria- ja laskutentit on suoritettu. Huomioimme haussa myös sairaanhoidon opiskelijat, joilta edellytetään vähintään 140 op suoritettuja opintoja ja hyväksytysti suoritettuja farmakologian opintoja ja lääkelaskuja.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 / 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. 1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

ylihoitaja Päivi Hautamäki, puh. 044 707 7604,
osastonhoitaja Marika Kivistö (siso1), puh. 044 707 7860,
osastonhoitaja Raisa Nurmi (sydänyksikkö), puh. 044 707 6650,
osastonhoitaja Marika Saine (dialyysi), puh. 044 707 7016

Konservatiivisen hoidon vastuualue
Osoite: Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan