3 Sairaanhoitajan vakituista työsuhdetta - Kangasalan kaupunki


Kolme sairaanhoitajan vakituista työsuhdetta kaupunginsairaala, kolmivuoro työ

Etsimme juuri sinua! Tervetuloa sairaanhoitajaksi Kangasalan kaupungin ammattilaisten joukkoon perusterveydenhuollon 64 paikkaiselle osastolle.
Toimimme erikoissairaanhoidon jatkohoitopaikkana, sekä vastaamme oman alueen päivystyspotilaiden perusterveydenhuollon kysyntään. Toiminnallisesti työskentelemme kolmessa eri tiimissä ja pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti. Tiimit ovat jakautuneet kuntoutus, akuutti ja palleatiivinen/akuutti tiimeihin. Työskentelemme vastuuhoitaja toimintamallilla.

Arvostamme asiakassuuntautuneisuutta, sekä kehittämismyönteistä työotetta. Joustavuus ja hyvä paineen sietokyky ovat plussaa, koska tilanteet vaihtuvat nopeasti osastolla. Aktiivisuus uuden tiedon hankintaan ja itsensä kehittäminen ovat sinulle tärkeitä.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan työsuhteeseen on sosiaali-ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi sairaanhoitajan opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain ( 559/1994) mukainen laillistus.

Osastolla on 56 työhönsä sitoutunutta ammattilaista. Et työskentele koskaan yksin.

Tarjoamme sinulle kivat työkaverit sekä viihtyisän ja joustavan työyhteisön. Mielenkiintoinen ja haasteita tarjoava työ välillä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen rennossa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Huolehdimme henkilöstömme työhyvinvoinnista ja tyhy toimintaa järjestetään kaupungin toimesta. Meillä on yhdessä tekemisen kulttuuri, joten tukenasi on koko ajan ammattitaitoinen ja mukava tiimi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2596,85.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus sekä työsuhteeseen valitulta edellytetään tartuntalain 48 § edellyttämää rokotesuojaa. Koeaika työssä on 6 kk.

Hakemukset 15.4.2021 klo 14 mennessä.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Yhteydenotot osastonhoitaja Ulla Mäkinen p. 050 3004 699

Tervetuloa työkaveriksemme!

Tutustu työnantajaan

Yhteydenotot osastonhoitaja Ulla Mäkinen p. 050 3004 699

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat