test

3 yksikön esihenkilöä, asumispalvelut

Hakuaika päättyy  7.2.2023 15:00

Haemme Satakunnan hyvinvointialueen ikääntyneiden palvelujen toimialueen asumispalvelujen vastuualueelle esihenkilöitä (3 virkaa).

Esihenkilön virka on avoinna seuraavissa yksiköissä:
- ympärivuorokautinen palveluasuminen, ensimmäinen sijoituspaikka Siikainen
- ympärivuorokautinen palveluasuminen, ensimmäinen sijoituspaikka Kankaanpää
- ympärivuorokautinen palveluasumisen, ensimmäinen sijoituspaikka Lavia

Toivomme, että
- sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot
- pidät työskentelystä energisessä työyhteisössä
- omaat positiivisen asenteen ja olet innostava
- haluat kehittää yksikkösi toimintaa yhteisten tavoitteiden ja strategian mukaisesti

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto) täydennettynä soveltuvilla johtamisen ja hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) ja/tai terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä alan ja tehtävien tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle innostavan ja auttavaisen työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä huippuammattilaiseksi. Lisäksi käytössäsi on liikunta/kultturietu ja työterveyspalvelut.

Virat täytetään toistaiseksi. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Noudatamme viroissa 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Hakemuksesta muodostuu CV. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Jaana Siltanen, Päällikkö / ikääntyneiden asumispalvelut (Pohjois-Satakunnan alue), p. 044 560 4280, jaana.siltanen@sata.fi
Sari Lähdeniemi, Päällikkö / ikääntyneiden asumispalvelut (Porin alue),
p. 044 701 4575, sari.lahdeniemi@sata.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Satakunnan hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaista. Tutustu työnantajaan