Skip to main content
test
4 SAIRAANHOITAJAA - Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

TERVETULOA RAUTAISTEN AMMATTILAISTEN MUKAVAAN TYÖTIIMIIN SAIRAALAN SYKKEESEEN OSASTOLLE 4!

Näihin työsuhteisiin sisältyy REKRYTOINTIPALKKIO! Jos tehtävään valittu on kyseissä työssä vielä 6 kuukauden päästä aloittamispäivämäärästä, hänelle maksetaan 1000 euron rekrytointipalkkio.

Meillä on avoinna eläkkeelle jääntien ja paikkakunnalta muuton vuoksi
4 SAIRAANHOITAJAN työsopimussuhdetta.

Työn aloittamisajankohdasta voidaan sopia.

Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että kaikilla on työssä hyvä olla. Meillä on hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja voit halutessasi suorittaa esimerkiksi palliatiivisen hoitotyön erikoistumistutkinnon. Tarjoamme erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja ja henkilökunta saa käyttöönsä ePassiFlexin. Työterveyshuolto on kattavaa ja laadukasta. Työvuorosuunnittelussa otamme huomioon mahdollisimman paljon omia toiveitasi.

Osastolla on 26 paikkaa. Moniammatillinen tiimimme hoitaa päivystyksestä ja erikoissairaanhoidosta tulleita potilaita kuntouttavalla työotteella. Hoitoajat ovat yleensä melko lyhyitä. Täällä opit paljon monenlaista sairauksien hoidosta ja voit käyttää kaikkia tietojasi ja taitojasi. Lupaamme perehdyttää Sinut hyvin ja tukea työtäsi jatkossakin!

Olemme myös kotisairaalan tukiosasto ja yksi tärkeä tehtävämme on antaa arvokasta palliatiivista hoitoa, kun sairaus ei ole enää parannettavissa. Hoidamme saattohoitopotilaat usein heidän elämänsä loppuun asti.

Toivomme, että olet ihmisläheinen, kehittymisestä ja kehittämisestä kiinnostunut, joustava ja reipas tiimipelaaja, joka ajoittaisessa työruuhkassakin säilyttää ystävällisen ammatillisen työotteensa ja osaa organisoida työtään.


Sinulla tulee olla tartuntatautilain §48 ja §48a:n mukainen rokotussuoja.


Lisätietoja

http://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Oh Päivi Moilanen, 019 758 5564, paivi.moilanen@riihimaki.fi tai tai yh Susanna Hurme, 019 758 5875, susanna.hurme@riihimaki.fi.

Lisätietoja

TK OSASTO 4
Osoite: Kontiontie 77, 11120 Riihimäki

Sinulle suositellut työpaikat