4 välinehuoltajaa - Satakunnan sairaanhoitopiiri

4 välinehuoltajaa - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme joukkoomme vaihtelevista työtehtävistä innostuneita, tiimihenkisiä välinehuoltajia Satakunnan sairaanhoitopiiriin.

Työskentelypaikkoina Satasairaalassa ovat keskitetty välinehuoltokeskus sekä välinehuollon useat asiakaspisteet, kuten esimerkiksi leikkausosasto, kirurgian poliklinikka, silmätaudit ja päivystys. Lisäksi työpaikkoina voivat olla muut sairaanhoitopiirin toimipisteet Satakunnan alueella. Työ on vuorotyötä. Työtä tehdään myös viikonloppuisin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on välinehuoltajan ammattikoulutus. Lisäksi edellytämme käytännön kokemusta välinehuoltajan tehtävistä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Käytämme valinnoissa neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasairaala.fi

virka-aikana
osastonhoitaja Tuija Haapanen
puh. 044 707 5290
tuija.haapanen@satadiag.fi

Liikelaitos SataDiag
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia sekä lääke- ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.

Tutustu työnantajaan