test

5 hoitajaa, asumisyksikkö Porkka

Hakuaika päättyy  3.2.2023 15:00

Haluatko olla mukana uuden yksikön käynnistämisessä?

Uusi asumisyksikkö Porkka valmistuu Porin Pormestarinluotoon Messukadun ja Alahangantien kulmaan marraskuussa 2023. Yksikkö tarjoaa ympärivuorokautista asumista nuorille aikuisille ja aikuisille kehitysvammaisille, autisminkirjon tai muuten arjessa ja toiminnanohjauksessa paljon tukea tarvitseville henkilöille. Kyseessä on erityisen vahvan tuen asumisyksikkö ja nyt vahvistamme tulevan yksikön toimintaa viidellä (5) uudella hoitajan toimella!

Uusi asumisyksikkö muodostuu kahdesta talosta, 7+8 asuntoa. Molemmissa taloissa on pienempiä asuntoryhmiä, joiden avulla pystytään huomioimaan asukkaiden erityistarpeet. Yksikön suunnittelussa on huomioitu aistiystävällisyys, turvallisuus sekä toiminnallisuus.

Asumisyksikön toiminta käynnistyi jo 1.1.2023 väistötiloissa Antinkartanon alueella, jossa asukkaat aloittavat asumis- ja arjentaitojen harjoittelun.

Hoitajana työskentelet moniammatillisessa tiimissä, jossa tehtävänäsi on hoitotyön menetelmien ja kuntouttavan työotteen kautta, vaikuttaa asiakkaan hyvinvointiin ja laadukkaaseen asumiseen. Itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja tuettu päätöksenteko kuuluvat oleellisena osana arjen työhön. Toivomme, että hoitajana sinulla on kykyä löytää kokonaisvaltaisesti voimavaroja asiakkaan hoito- ja ohjaustyössä. Eduksi osaamisessasi ovat vaihtoehtoisten kommunikaatio- menetelmien hallinta ja mielenkiinto vaativien asiakkaiden ohjaamiseen. Työn luonne on sekä ohjauksellista että hoidollista ja työ on kolmivuorotyötä.

Me tarjoamme Sinulle laaja-alaisen tehtäväkuvan ja osaavan, kehitysmyönteisen työyhteisön, joka toimii moniammatillisesti eri asiantuntijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto. Ammattipätevyys on oltava tarkistettavissa (Valvira).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastamme haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteessa www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointi, puh. 044 707 6980 tai 044 707 6979 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

asumisyksikön esihenkilö Heli Kiukkonen, heli.kiukkonen@sata.fi, 0447079158

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Satakunnan hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaista. Tutustu työnantajaan