Skip to main content
test

Sodankylän kunnan perusopetuksessa, Tähtikunnan koulussa, julistetaan haettavaksi

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan toimi ajalle 11.8.2022-9.6.2023.

Tähtikunnan koulu on yhtenäiskoulu, jossa on noin 600 oppilasta ja henkilökuntaa noin 80. Aloitamme elokuussa 2022 koulunkäynnin uudessa Sodankylän monitoimikeskuksessa, jossa aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään samoissa tiloissa 1.-2.luokkien opetuksen ja nuorisotyön kanssa. Uuden lukuvuoden alkaessa aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajalla on loistava tilaisuus päästä täysin uusiin ja moderneihin oppimisympäristöihin kehittämään AP/IP-toimintaa yhteistyössä muun henkilöstön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäiväohjaajan ammattitutkinto tai tehtävään soveltuva muu toisen asteen tutkinto.

Työssä vaaditaan kykyä tehdä tiimi- ja monialaista yhteistyötä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja aloitteellisuutta. Työtehtäviin kuuluu sekä koulunkäynninohjaukseen että AP/IP-toimintaan liittyviä tehtäviä.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika tehtävään on 5.8-19.8.2022.

Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää Kuntarekry.fi-palvelun kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisrehtori Reeta Nieminen, puh. 040 - 672 98 23

Lisätietoja

Sodankylän kunta, Sivistyspalvelut

Sodankylä on vilkas, viihtyisä ja kehittyvä Lapin tähtikunta. Reilu 8000 asukkaan kunta keskisessä Lapissa tarjoaa kaupunkitasoiset palvelut asukkailleen ja loistavat mahdollisuudet erityisesti ulkoilmaharrastamiseen.


Osoite: Unarintie 33, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat