Skip to main content
test

Nyt sinulla on mahdollisuus saada vauhdikas osa-aikaistyö, jossa saat olla leikkisä ja ottaa vastuuta. Jos haluat vaikuttaa siihen että sekä aamut että iltapäivät ovat koululaisille mielekästä aikaa, toivon että otat yhteyttä!

Etsimme Lapinjärven aamu- ja iltapäivätoimintaan ohjaajaa ajalle: 8.1.2024-31.5.2024. Työ on osa-aikainen n. 20h/viikko. Etuna nähdään että kommunikointi sujuu sekä suomen- että ruotsinkielellä. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Nu har du möjlighet att få ett fartfyllt deltidsjobb, där du får vara lekfull men också får ta ansvar. Om du tycker att morgonstunden och eftermiddagen för skolbarnen ska vara rolig och meningsfull så hoppas vi få ta del av dina idéer!

Vi söker morris- och eftisledare till Lappträsk, för tiden: 8.1.2024-31.5.2024. Jobbet är deltid ca 20h/vecka. Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ann-Mari Koivula 044-7208696 tai ann-mari.koivula@lapinjarvi.fi

Lisätietoja

Lapinjärven kunta, Sivistys- ja hyvinvointitoimi, Kapellby skola

Hilda Käkikosken koulu ja Kapellby skola järjestää koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan yhdessä kaksikielisenä. Hilda Käkikoski skolan och Kapellby skola ordnar tvåspråkig morgon- och eftermiddagsverksamhet för skoleleverna.


Osoite: Lapinjärventie 45, 07800 Lapinjärvi
Lapinjärven kunta - Savuton työpaikka Lapinjärven kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat