Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori - Hattulan kunta

Hattulan kunnassa on haettavana äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin virka 1.8.2021 alkaen. Parolan Yhteiskoulussa (luokat 7-9) on n. 400 oppilasta ja 60 työntekijää. Etsimme joukkoomme työstään ja sen kehittämisestä kiinnostunutta opetuksen ammattilaista.

Toivomme hakijalta:
- oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- aiempaa työkokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä

Hakijan eduksi katsotaan sähköisten oppimateriaalien ja opetusteknologian tunteminen.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Virkaan valitun tulee toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaamisesta, sekä nähtäväksi itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Koeaika 6kk.

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Tutustu työnantajaan

Rehtori johanna.hyytia@eduhat.fi, 050 344 2026

Hattulan kunta, Sivistystoimiala, Peruskoulut, Parolan Yhteiskoulu
Osoite: Myllytie 33, 13720 Parola

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110km, Tampereelle 70km ja Hämeenlinnaan 10km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.