Skip to main content
test
Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori (vv-sij.) - Joutsan kunta

Joutsan yhtenäiskoulussa ja lukiossa on haettavana äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 8.1.2024 - 31.5.2024. Opetustunteja on 18 vvt, joista osa voi olla myös muiden aineiden sijaisuuksia.

Koska kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, sijaisen on täytettävä seuraavat ehdot: - Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. - Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuuden alkamispäivää edeltäneiden 14 kuukauden aikana. - Jos henkilö on sijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias TAI jos henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi, riittää, että työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. - Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, joka on päätoiminen opiskelija.

Joutsan yhtenäiskoulussa ja lukiossa opiskelee noin 350 oppilasta ja opiskelijaa. Ammattitaitoista ja työstään innostunutta henkilökuntaa on noin 50. Haemme joukkoomme innostunutta sekä vuorovaikutus- ja digitaitoista opettajaa. Toivomme, että yläkoulun maailma ei olisi sinulle ihan vieras. Katsomme eduksi kokemuksen lukion kurssien opettamisesta.

Joutsa sijaitsee nelostien varressa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Meillä on monipuolisten työtehtävien lisäksi mukava ja innovatiivinen työyhteisö. Tervetuloa joukkoomme!

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on OVTES + paikallinen lisä. Paikallinen lisä on pätevällä aineenopettajalla 5,7%. Muut ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Tehtävässä on 2 kk:n koeaika.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi, sekä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja nimikirjanote tai ansioluettelo ennen tehtävän vastaanottamista. Hakijan on myös tarvittaessa itse varmistettava TE-toimistosta, onko hän vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot täyttävä henkilö.

Hakuaikaa jatkettu, jo paikkaa hakeneet huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.joutsa.fi
https://www.joutsa.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Ulpu Silvasti, puh. 040 487 8112, ulpu.silvasti@joutsa.fi

Lisätietoja

Joutsan kunta

Oletko miettinyt, millaista olisi työskennellä keskellä kauneinta Järvi-Suomea, ylväiden havumetsien ja kimmeltävien vesistöjen rauhassa? Missä on tilaa vapaa-ajan unelmille ja perhe-elämälle? Sen Sinullekin tarjoaa kätevän kokoinen kuntamme eteläisessä Keski-Suomessa, missä on mahdollisuus avaraan asumiseen, järkeviin työmatkoihin, turvalliseen koulutiehen ja aktiiviseen harrastamiseen - hae siis Joutsan kunnalle!


Osoite: Koulutie 2, 19650 Joutsa
Joutsan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat