Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin sijaisuus - Kangasalan kaupunki

Hei, sinä työstäsi innostunut äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja! Haluatko liittyä huippuporukkaamme? Pikkolan koulussa Kangasalla on erinomainen ja sitoutunut työyhteisö. Koulussamme työskentelee vajaa 90 opetuksen ja kasvatuksen ammattilaista.

Kangasalan kaupunki hakee sijaista äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin palvelussuhteeseen ajalle 6.8.2021-4.6.2022.

Tehtävä sijoittuu Pikkolan yläkouluun. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, oppilaslähtöisyyttä ja aktiivista työotetta. Toivomme, että hakijalla on aikaisempaa kokemusta opetustyöstä yläkoulussa.

Kelpoisuusehto: Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Palkkaus on OVTESin mukainen.

Valitun henkilön on esitettävä rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulut/pikkolan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Marianne Liimatainen p. 050 387 6166 / marianne.liimatainen(at)kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä n. 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.


Osoite: Finnentie 40, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat