test
Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin sijaisuus - Kannuksen kaupunki

PERUSOPETUKSEN ÄIDINKIELEN JA KIRJALLISUUDEN LEHTORIN VIRANSIJAISUUS 10.1.-4.6.2022

Juhani Vuorisen koulussa on haettavana perusopetuksen äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin viransijaisuus. Juhani Vuorisen koulussa on 180 oppilasta.

Hakuaikaa on jatkettu. Haemme koulukeskukseemme aktiivista, yhteistyökykyistä ja oppilaslähtöistä työotetta toteuttavaa opettajaa. Arvostamme joustavuutta, hyvää organisointikykyä ja vuorovaikutustaitoja. Opetettavat aineet ovat suomen kieli ja kirjallisuus. Tehtävään kuuluu myös ilmaisutaidon opetusta. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa haussa otetaan huomioon myös epäpätevät hakijat.

Sijaisuudessa noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa. Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan 10.12.2021 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kannus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perusopetuksen ja lukion rehtori Sakari Typpö, p. 044 4745 420, sakari.typpo@edu.kannus.fi

Lisätietoja

Kannuksen kaupunki, Sivistyspalveluiden osasto, Opetuspalvelut

Kannus on vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, Lestijoen varressa. Kannus tarjoaa viihtyisän asumisympäristön, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä laadukkaat vapaa-ajan palvelut. Kannuksen kaupunki kehittää toimintaansa jatkuvasti ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin sekä ammattitaidon kehittämiseen.


Osoite: Asematie 1, 69100 Kannus

Sinulle suositellut työpaikat