Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin virka - Taivassalon kunta

Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin virka - Taivassalon kunta

Taivassalon yhtenäiskoulussa on avoinna äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin virka. Virka täytetään 1.8.2019 alkaen toistaiseksi.

Joukkoomme mahtuu pedagogisesta kehittämisestä kiinnostunut aineenopettaja. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteisöllisyyttä ja TVT -käyttötaitoja opetuksessa.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus on OVTES:n mukainen. Työpaikkamme on savuton.

Hakuaika päättyy 24.5.2019 klo 15.00 mennessä. Hakuajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei huomioida. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta (työavain 233131) tai lähetetään postitse Taivassalon kunta/sivistystoimi, Keskustie 9, 23310 Taivassalo.

Lisätietoja

http://www.taivassalo.fi

rehtori-sivistystoimenjohtaja Susanne Laaksonen
p. 050 3873 397, susanne.laaksonen@taivassalo.fi

Sivistyspalvelut
Osoite: Ihattulantie 8, 23310 Taivassalo

Taivassalon yhtenäiskoulu (vuosiluokat 1-9) on aloittanut toimintansa syksyllä 2014. Koulumme tilat ovat uudet ja nykyaikaiset. Tiloissamme toimii kunnan kirjasto ja piha-alueellamme on uusi, täysmittainen liikuntahalli ja kuntosali.

Tutustu työnantajaan