Skip to main content
test
Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin virka - Sievin kunta

Sievin kunnassa julistetaan haettavaksi lukion ja yläkoulun äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin virka 1.8.2022 alkaen.
Sievin lukio on ketterä n. 100 oppilaan lukio, jossa on yhdessä tekemisen meininki. Koulussamme on hyvät mahdollisuudet sähköisten oppimisympäristöjen ja tietotekniikan hyödyntämiseen.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Arvostamme aiempaa kokemusta opettajan työstä, hyviä yhteistyötaitoja sekä kehittämishalukkuutta.

Haastattelussa tulee esittää tutkinto- ja työtodistukset. Työnantaja voi toteuttaa haastattelun etäyhteyksillä.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee toimittaa 18.5.2022 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi ja hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Lisätietoja rehtori Kari Koivisto, puh. 044 488 3249

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kari Koivisto, puh. 044 488 3249

Lisätietoja

Sievin kunta, Koulutoimi

Sievi on Suomen teollistunein maalaiskunta. Sievi tunnetaan innovatiivisista yrityksistä, menestyvistä maatiloista, vahvoista kylistä ja nuoresta ikärakenteesta. Työntekijöitä Sievin kunnalla on yli 220. Terveys- ja sosiaalipalvelut sekä talous- ja henkilöstöhallinnon perustehtävät järjestetään ostopalveluna. Heinäkuun kolmantena lauantaina järjestetään perinteisiä Sievin Muttimarkkinoita!


Osoite: Jussinmäentie 2 b, 85410 Sievi
Sievin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat