Skip to main content
test
Äidinkielen ja kirjallisuuden tuntiopettaja - Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupungin suomenkielisissä opetuspalveluissa on haettavana äidinkielen ja kirjallisuuden tuntiopettajan viransijaisuus ajalle 8.8.2022-31.7.2023. Sijoituspaikka on Lohtajan koulu, joka on kaksisarjainen yläkoulu.

Toivomme hakijalta aineenhallinnan lisäksi hyviä työyhteisötaitoja sekä kykyä ja taitoa toimia menestyksekkäästi yläkouluikäisten parissa. Tehtävään voidaan mahdollisesti liittää myös koulun apulaisrehtorin tehtävä, joten valmiudet apulaisrehtorin tehtävän hoitamiseen katsotaan hakijalle ansioksi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava työterveyslääkärin lausunto terveydentilastaan (sis. huumausainetestin) sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan sivistyskeskukseen.

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, niin kirjalliset hakemukset voi toimittaa os. Kokkolan sivistyskeskus, Kauppatori 5, 67100 Kokkola.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulun rehtori Juha Salo puh. 050 5353748,
s-posti: etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi, suomenkieliset opetuspalvelut

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

KOKKOLA –meillä on laajempi horisontti.


Osoite: Alaviirteentie 12, 68230 Lohtaja
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat