Skip to main content
test
Äidinkielen lehtori - Tuusulan kunta

Tuusula - tekemisen taidetta!

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa. Tuusulassa on töissä monen eri alan ammattilaisia ja sellaiseksi kehittyviä. Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan koulut ovat pedagogisesti laadukkaita ja kehittävät toimintaansa koko ajan. Ne tarjoavat jokaiselle oppilaalle mahdollisuuden oppia omista lähtökohdistaan käsin.

Etsimme Riihikallion kouluun perusopetuksen lehtoria (AI) määräaikaiseen viransijaisuuteen ajalle 9.8.-31.12.2022. Tehtävä sisältää äidinkielen ja kirjallisuuden opetusta perusopetuksessa.

Riihikallion koulu on noin 700 oppilaan yhtenäiskoulu hyvien liikenneyhteyksien päässä Etelä-Tuusulassa. Koulussamme toimii esiopetusryhmä ja vastaamme Tuusulan musiikkiopetuksesta. Koulumme elää tällä hetkellä keskellä muutosprosessia. Parhaillaan suunnitellaan uutta koulurakennusta, johon kaikki opetus siirtyy vuoden vaihteessa 2024-25.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen ylempi korkeakoulututkinto sekä asetuksessa säädetty asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan työnvaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3059,99 eur/kk. Lisäksi voidaan maksaa OVTES:n mukaista vuosisidonnaista lisää aiemman työkokemuksen perusteella. Viransijaisuuden täytössä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Harri Saramola, p. 040 314 4300 tai sp harri.saramola@tuusula.fi tai apulaisrehtori Kirsi Lehto, p. 040 314 4310 tai sp kirsi.lehto@tuusula.fi.

Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 11.7.2022 sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.

Tutustu työnantajaan
  • Tuusulan kunta
  • Työpaikka
  • tuusula-4199
  • 9.6.2022 - 11.7.2022 23:59
  • TuusulaUusimaa

Yhteystietomme

rehtori Harri Saramola, p. 040 314 4300 tai sp harri.saramola@tuusula.fi tai apulaisrehtori Kirsi Lehto, p. 040 314 4310 tai sp kirsi.lehto@tuusula.fi.

Sinulle suositellut työpaikat