Skip to main content
test
Äidinkielen lehtorin viransijainen - Mäntyharjun kunta

Ainutlaatuinen luonto, kulttuurikohteet, perinteikkäät teollisuuden perheyritykset, loma-asunnot. Näistä kaikista Mäntyharju tunnetaan.

Mäntyharju on vajaan 6000 asukkaan kunta Etelä-Savossa, jonka asukasmäärä kolminkertaistuu kesäisin. Mäntyharjussa on erinomaiset palvelut, luonto lähellä ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Olemme kätevän matkan päässä, saavutpa sitten etelästä tai pohjoisesta, junalla tai autolla.

Lukion äidinkielen lehtorin viransijaisuus

Haemme Mäntyharjun kuntaan

VIRANSIJAISTA ÄIDINKIELEN LEHTORIN VIRKAAN 8.8.2022-10.2.2023.

Mahdollisesti sijaisuus jatkuu lukuvuoden loppuun.
Mäntyharjun lukiossa opiskelee noin 140 opiskelijaa. Lukiomme on Etelä-Savon suurin kaupunkien ulkopuolella toimiva lukio. Opiskelijat viihtyvät meillä todella hyvin ja viime vuosina Mäntyharjun lukioon onkin hakeutunut runsaasti nuoria naapurikunnista. Opiskelijoiden ja opettajien yhteistyö toimii!

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.

Arvostamme kokemusta lukiossa opettamisesta, hyvää opetettavan aineen hallintaa, oma-aloitteisuutta, kehittämis- ja kehittymishalukkuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä henkilökunnan että opiskelijoiden kanssa, hyviä ICT-taitoja sekä lukio-opiskelijoiden kehityksen vahvaa tuntemusta.

Palkkaus on OVTES:n mukainen.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Tehtävässä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset tehdään sähköisesti https://kuntarekry.fi

Hakemus on toimitettava 30.6.2022 klo 23.00 mennessä.

Saatamme olla yhteydessä hakijoihin jo hakuajan aikana.
Lisätietoja sijaisuudesta antaa Mäntyharjun lukion rehtori Jyrki Taumala 0400 438372

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mäntyharjun lukion rehtori Jyrki Taumala 0400 438372

Lisätietoja

Mäntyharjun kunta, Sivistyspalvelut, lukio

www.mantyharju.fi


Osoite: Kompantie, 52700 Mäntyharju

Sinulle suositellut työpaikat