Äidinkielen lehtorin viransijaisuus - Liperin kunta

Äidinkielen lehtorin viransijaisuus - Liperin kunta

Äidinkielen lehtorin viransijaisuus (1.8. - 31.12.2019) sijoittuu Liperin yläkouluun. Liperin koulu on n. 515 oppilaan yhtenäinen peruskoulu. Koululle haetaan opettajaa, joka toimii aktiivisesti opetustaan uuden OPS:n mukaisesti kehittäen. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä positiivista toimintatapaa ja valmiuksia yhteisopettajuuteen. Hyvät tvt-taidot katsotaan eduksi.
Pätevien hakijoiden puuttuessa, myös ei- kelpoiset huomioidaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen pätevyys.
Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Viransijaisuudessa noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Virpi Eronen
vt. rehtori
p. 0408256858
Rehtori-hyvinvointikoordinaattori
perusopetuksen tulosaluejohtaja
Riitta Lappalainen
p. 0408347185

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Perusopetus
Osoite: Liperi

Liperi on kolmen taajaman ja 12 450 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!

Tutustu työnantajaan