Skip to main content
test
Äidinkielen opettaja - Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Äidinkielen opettajan viransijaisuus ajalle 1.11.2022 - 7.6.2023

Haemme kehittämismyönteistä, tiimityötaidot ja hyvät sosiaaliset taidot omaavaa henkilöä äidinkielen opettajan viransijaiseksi. Eduksi katsotaan kokemus ammatillisen koulutuksen opetuksesta, jossa opetus tapahtuu opiskelijoiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti lähi- ja verkko-opetuksena ja -ohjauksena. Olet ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja.

Edellytämme monipuolista osaamista, yhteistyö- ja organisointikykyä, opiskelijamyönteisyyttä, opiskelijoita innostavaa ja kannustavaa työotetta sekä aktiivista osallistumista opetuksen ja opetusmateriaalien kehittämiseen. Lisäksi edellytämme ajokorttia, sillä osa opetuksesta toteutetaan yhteistyösoppilaitoksemme Ypäjän Hevosopiston tiloissa. Ammatillisen perustutkinnon, uusiutuvien opetusmenetelmien, integraation tuntemus ja ilmaisutaidon opetuksen kokemus katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme soveltuvaa korkeakoulututkintoa yhteiskunnallisten aiheiden opetukseen.

Meillä saat työskennellä loistavassa yto-tiimissä, mikä tekee yhteistyötä ammattialojen osaamisen tiimien kanssa kehittäen jatkuvasti yhteisiä tutkinnonosia niin, että pystymme vastaamaan opiskelijoiden yksilöllisiin tarpeisiin. Saat myös pedagogisesti turvallisen työympäristön, missä ymmärretään lähi- ja verkko-opetuksen monipuolisuutta lisäävät vaihtoehdot ja niiden merkitys ja mahdollisuudet opiskelijalle. Saat mahdollisuuden työskennellä eri ammattialoilla ja näin syventää omaa osaamistasi ammatillisen koulutuksen kentällä. Yto-tiimi perehdyttää ja tukee sinua; et jää yksin.

Hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa sekä pedagogista pätevyyttä (A 986/1998, 14§ (28.12.2017/1150)). Lisäksi edellytetään hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja halua käyttää erilaisia sovelluksia lähiopetuksessa ja verkko-opetuksen kehittämisessä.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan. Tehtävässä on 3 kk koeaika. Työ 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työ- ja opiskelutodistukset pyydämme haastatteluun kutsuttavilta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti sekä työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan. LHKK on savuton työpaikka.


Hakuaikaa jatkettu
Haku päättyy 9.10.2022 klo 22

Haastattelut viikolla 43-44

Lisätietoja

http://www.lhkk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutusjohtaja Anu Teppo, anu.teppo@lhkk.fi, 040 833 7510
henkilöstöpäällikkö Seija Lempiäinen, seija.lempiainen@lhkk.fi, 040 347 4260

Lisätietoja

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Vuosittain oppilaitoksessamme Forssan ammatti-instituutissa opiskelee yli 2000 opiskelijaa. Lisäksi yrityksemme Faktia Oy tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia henkilöstöpalveluita henkilöstövuokraus mukaan lukien ja kouluttaa valtakunnallisesti useita tuhansia henkilöitä sekä lyhytkoulutuksissa että pidemmissä koulutuksissa. Tuotamme vastuullisena toimijana elinvoimaa monin eri tavoin.

Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Meillä työskentelee 160 osaajaa, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, yhdessä tekemiseen ja reiluun asenteeseen. Työskentelemme edelläkävijöinä itseohjautuvassa tiimiorganisaatiossa. Haemme moderniin yhteisöömme uusia ammattilaisia ja rohkeita uuden rakentajia, jotta voisimme muuttaa maailmaa. Tarvitsemme osaajia jakamaan kokemuksia ja näyttämään suuntaa. Meillä on intoa ja iloa, taitoa ja tekemistä, työtä ja tuloksia.

Tahdomme pitää huolta siitä, että työntekijämme ovat alansa ylpeitä ammattilaisia, voivat hyvin ja viihtyvät työssään.

Hevosopisto on alan suurin oppilaitos ja valtakunnallinen Hevosurheilun Valmennuskeskus. Hevosopisto järjestää koulutusta kaikkiin hevosalan tutkintoihin.

Tavoitteemme on kouluttaa alalle rautaisia ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä ammattilaisia. Hevosopiston yhteydessä toimivan Hevosurheilun valmennuskeskuksen kilpailu- ja valmennustoiminta tarjoaa oppimiselle erinomaiset puitteet.

Hevosopisto Oy on yleishyödyllinen osakeyhtiö, jonka omistavat Suomen valtio, Suomen Hippos ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry, Forssan, Jokioisten ja Ypäjän kunnat.


Osoite: Saksankatu 27, 30100 Forssa

Sinulle suositellut työpaikat