Skip to main content
test
Äidinkielen opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haluatko työskennellä tiimissä, jossa sinusta välitetään, organisaatiossa, joka haluaa kehittyä ja kehittää? Tule meille töihin!

Haemme vakinaiseen virkasuhteeseen 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan

ÄIDINKIELEN OPETTAJAA

Työtehtäviisi kuuluvat äidinkielen ja taiteen ja luovan ilmaisun opetus- ja ohjaustehtävät ammatillisessa koulutuksessa, osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen, verkko-opetus sekä oman alan pedagoginen kehittämistyö.

Tehtäviä tulee olemaan myös Keudan muissa toimipisteissä kuntayhtymän toimialueella.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusasetuksen A986/1998 (muutos 1150/2017) mukaan.

Tehtävään valittavalta odotamme monipuolisia ja opiskelijalähtöisiä ohjaustaitoja sekä kiinnostusta ammatilliseen koulutukseen ja kasvatustehtävään.

Arvostamme verkkopedagogiikan osaamista, kokemusta osaamisperusteisesta ammatillisesta koulutuksesta ja valmiutta opettaa suomea toisena kielenä.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen virkasuhteen vahvistamista ja selvitys terveydentilasta 30 päivän kuluessa työn alkamisesta.

Kiinnostuitko? Me Keudassa haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi jo tänään!

Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen työilmapiirin. Työntekijöidemme hyvinvointia vahvistamme työterveyshuollon palveluilla sekä vireällä työhyvinvointitoiminnalla, johon kuuluu mm. ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluita.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimiesihenkilö (viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen) Eveliina Laurila, 040 174 5370, eveliina.laurila@keuda.fi
Koulutusjohtaja, vararehtori Arja Koli, 040 174 5362, arja.koli@keuda.fi

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa Suomen viidenneksi suurimpana ammatillisen koulutuksen järjestäjänä opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 820 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Opetus- ja kulttuuriministeriö laatupalkitsi Keudan vuonna 2020 ammatillisen koulutuksen järjestäjänä. Vuosi 2022 on juhlavuosi, kun Keuda täyttää 60 vuotta.


Osoite: Sarviniitynkatu 9, 04200 Kerava

Sinulle suositellut työpaikat