Skip to main content
test
Äidinkielen opettaja - Hyria

Haemme joukkoomme äidinkielen S2-kouluttajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva koulutus sekä vahvaa ja monipuolista käytännön työkokemusta ammatillisesta koulutuksesta.

Opetettavia aineita ovat viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen. Tärkeää on Suomi toisena kielenä (S2) opetuksen yhteistyö muiden opettajien kansssa. Yhteisten tutkinnon osien opetus tapahtuu Hyriassa opiskelijalähtöisenä kolmen viestintä- ja vuorovaikutusaineiden opettajan opetustiimin ohjaamana pajaopetuksena.

Tehtäviin liittyy myös verkko-opintojen kehittäminen ja laatiminen. Pääasiallinen toimipiste sijaitsee Hyvinkäällä. Opetusta on satunnaisesti myös Riihimäellä.

Oman alasi substanssin opettamisen lisäksi tehtäviisi kuuluu suunnitella yhdessä opiskelijan kanssa hänen opintojensa etenemistä sekä seurata niiden toteutumista. Hyödynnät työssäsi monipuolisia ja vaihtelevia opetusmenetelmiä ja -ympäristöjä. Oppimisen mielekkyyttä lisätään meillä digitaalisuutta ja teknologia-avusteisuutta hyödyntämällä.

Oppija on meille tärkein ja kannamme kasvatusvastuuta. Uskot oppijan tahtoon sekä kykyyn kasvaa ja kehittyä. Opetustyössä olet kiinnostunut siitä, mitä opiskelijoille kuuluu; kohtaat opiskelijoita arvostavasti sekä tuet ja kannustat heitä. Tehtäviisi kuuluu moniammatillinen yhteistyö opiskelijan opintojen ja hyvinvoinnin tukemiseksi sekä alaikäisten opiskelijoiden kohdalla yhteydenpito huoltajiin. Tasavertaisesti ja arvostavasti kohtaaminen näkyy niin puheissasi kuin teoissasi.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät ammatillisia aikuiskoulutuskeskuksia koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian toimipaikat.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi/urat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Ulla Poutiainen ulla.poutianen@hyria.fi
p. 050 348 2904 (29.6. klo 12-15)
Haastattelut 11.7. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

Hyria, Koulutus- ja valmennuspalvelut, Yhteiset tutkinnon osat

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään sekä vahvistamme työllisyyttä. Tunnetuinta toimintaamme on toisen asteen ammatillinen koulutus. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Liity Hyrian heimoon.


Osoite: Uudenmaankatu 17, 05800 Hyvinkää
Hyria - Savuton työpaikka Hyria - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat