Ylöjärven lukiossa on haettavana äidinkielen tuntiopettajan tehtävä ajalle 10.8.2020 - 12.4.2021. Opetettavia kursseja on vähintään 12. Tämä opettaja hoitaa myös kaksoistutkinnon äidinkielen opetusta.

Jos hakijalta löytyy pätevyys terveystiedon opettamiseen, kursseja on mahdollista saada enemmänkin.

Ylöjärven lukio on voimakkaasti kasvava oppilaitos, jossa on lv. 2019-20 noin 480 opiskelijaa.

Arvostamme:
Arvostamme kokemusta tietotekniikan hyödyntämisestä opetuksessa ja hyviä työyhteisötaitoja sekä innovatiivista työotetta.

Edellytämme:
Opettajien kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Muut tiedot:
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä voimassaoleva rikostaustaote. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Yleistä:
Lisätietoja ja hakulomake löytyvät rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi.

Hakuaika päättyy to 9.4.2020 klo 15.

Lisätietoja

http://ylojarvenlukio.fi/
http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa rehtori Jarkko Tuomennoro p. 050 372 1943

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto, Lukio
Osoite: Pallotie 5, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Ylöjärven lukio toimii Ylöjärvellä, vuonna 2012 valmistuneessa Koulutuskeskus Valossa. Koulumme nykyaikaiset ja viihtyisät tilat mahdollistavat monipuoliset ja tehokkaat opiskelutavat. Lukiomme tarjoaa laadukasta opetusta monipuolisin opetusmenetelmin. Olemme edelläkävijöitä tiimioppimisen ja tietotekniikan hyödyntämisessä lukio-opinnoissa. Kansainvälisyystoimintamme on vilkasta ja koulumme Yrittäjyyslinja tuo ainutlaatuista lisämaustetta lukio-opintoihin.