Skip to main content
test
Äidinkielen tuntiopettajan sijaisuus - Tervolan kunta

Tervolan kunnan sivistystoimessa on haettavana

Lapinniemen koulussa peruskoulun äidinkielen tuntiopettajan sijaisuus (päätoiminen) 13.3.-3.6.2023
Hakuaikaa on jatkettu.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Ei-kelpoisten hakemukset huomioidaan, mikäli kelpoisia hakijoita ei ole.

Tervolan kunta tarjoaa työntekijöilleen maksuttoman kuntosalin ja sujuvat työterveyspalvelut. Tervolassa työntekijät saavat lisäksi hyvän perehdytyksen ja lämpimän työskentelyilmapiirin.

Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan, lisäksi peruspalkkaan tulee 1 %:n Tervolalisä ja 5 %:n rekrytointilisä.

Sijaisuus täytetään 1 kuukauden koeajalla.

Hakemukset on jätettävä ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 14.2.2023 klo 12 mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset pyydetään toimittamaan osoitteeseen: Tervolan kunta, koulutoimisto, Keskustie 81, 95300 Tervola. Kuoreen merkintä äidinkielen tuntiopettajan sijaisuus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Essi Varajärvi puh. 0400 755 094 tai essi.varajarvi@tervola.fi.

Lisätietoja

Lapinniemen koulu

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä. Met kaikki toivotama sinut tervetulheeksi Tervolhan!


Osoite: Itäpuolentie 1545, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat