Aikuislukion päätoiminen tuntiopettaja, S2-opetus - Kotkan kaupunki

Kotkan opetustoimessa on haettavana päätoimisen tuntiopettajan sijaisuus, opetettavana aineena suomi toisena kielenä ja kirjallisuus, Kotkan Aikuislukioon määräajaksi 8.2.-14.6.2021

Työ sijoittuu maahanmuuttajille suunnattuun aikuisten perusopetukseen. Hakijalle luetaan eduksi erityisopetuksen tuntemus sekä kokemus maahanmuuttajien opetuksesta.

Kotkan aikuislukio tarjoaa opiskelijoille mahdollisuutta suorittaa lukio-opintoja iltaopiskelijana tai verkko-opiskelijana, aineopintoja yksittäisinä kursseina ja aikuisten perusopetuksen opintoja päiväopintoina.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Virkasuhteessa noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa. Palkkaus kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.kotkanaikuislukio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Kotkan aikuislukion rehtori Sakari Valtiala, puh. 040 482 4788 tai sähköpostitse sakari.valtiala@kotka.fi.

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 16 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.