SALON KAUPUNGIN SOSIAALITYÖN PALVELUISSA ON AVOINNA AIKUISSOSIAALITYÖN PÄÄLLIKÖN VIRKA

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Työhösi kuuluu aikuisten palveluiden talous-, henkilöstö- ja palvelujohtaminen ja kehittäminen. Johdettavanasi on yksi sosiaalityön palveluiden kolmesta palvelualueesta ja esimiestyösi tukena toimii sosiaalipalveluiden johtotiimi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää laillistetun sosiaalityöntekijän kelpoisuuden lisäksi vankkaa kokemusta aikuisten palveluista, sosiaalihuollon lainsäädännön tuntemusta ja käytännössä osoitettua johtamistaitoa. Eduksi luemme kokemuksen laatutyöstä, työllistämisestä sekä perheiden palveluista, koska toimit myös perhesosiaalityön päällikön ensisijaisena sijaisena. Tämän lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä.

Salon kaupunki tarjoaa työnantajana maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja. Toimispisteemme on uudehkossa kaupungintalossa, joten tuleva työhuoneesi on ergonomisesti kalustettu. Työtä on osittain mahdollista tehdä etänä.
Salon sosiaalityön palveluille on myönnetty SHQS-laaduntunnustus.

Viran tehtäväkohtainen palkka on 4568,79 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / tehtävä. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 22.1.2021 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaalipalveluiden johtaja Eeva Purhonen, puh. 044 778 3000, e-mail: eeva.purhonen@salo.fi.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi

Sosiaalityön palvelut
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka