AIKUISTEN YKSILÖVALMENTAJA - Oriveden kaupunki

Oriveden kaupungin työllisyyspalveluissa on haettavana aikuisten YKSILÖVALMENTAJAN määräaikainen virka 3.1.2022-30.6.2023

Aikuisten yksilövalmennus on tarkoitettu yli 29 -vuotiaille orivesiläisille. Yksilövalmennuksen tarkoituksena on tavoitteellisesti ohjata ja tukea asiakasta hänen omat tarpeensa ja tavoitteensa huomioiden. Yksilövalmentaja tukee asiakkaita työ-, opiskelu-, työkokeilu- tai kuntouttavan työtoiminnan paikkojen etsimisessä. Työtä tehdään osana työllisyyspalvelujen tiimiä, jossa työskentelevät työ- ja yksilövalmentajat, työkykyvalmentaja, pajaohjaajat, starttivalmentaja ja etsivät nuorisotyöntekijät sekä työllisyyspalvelujen päällikkö.

Aikuisten yksilövalmentajan tehtäviin kuuluu kuntouttavaan työtoimintaan liittyvät tehtävät sekä työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP). Lisäksi yksilövalmentajan työpanoksesta puolet kohdentuu Työllisyyden edistämisen kuntakokeilun OMA-valmentajan työhön. OMA-valmentajan tehtävänä on kokeilulain mukaisten työnhakijoiden palvelukokonaisuuksien toteuttaminen sisältäen tieto- ja neuvontapalvelut, palvelutarpeen arvioinnin ja suunnitelmien laatimisen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto.

Edellytämme yksilövalmentajalta asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme kehittämismyönteistä asennetta, hyvää paineensietokykyä, taitoa toimia rakentavasti haastavissa asiakastilanteissa, kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöskentelyyn.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen uraohjauksesta, aikuissosiaalityöstä, yksilö- ja ryhmätoiminnan ohjauksesta sekä työ- ja toimintakyvyn arvioinnista. Kokemus URA-tietojärjestelmän käytöstä ja työttömyysturvalain tuntemus katsotaan eduksi.
Työllistymistä edistäviä palveluja toteutetaan erilaissa toimintaympäristöissä, mikä edellyttää mahdollisuutta siirtyä toimintapaikkojen välillä; ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän työterveyshuollon todistuksen terveydentilastaan 30 päivän.

Työaika: 36,25 h/viikko

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastattelut järjestetään 9.11. ja 11.11.

Lisätietoja

http://www.orivesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työllisyyspalvelujen päällikkö Meri Soikka 040 133 9270 tai meri.soikka@orivesi.fi

Lisätietoja

Oriveden kaupunki, työllisyys- ja kehittämispalvelut

Orivesi on 9 000 asukkaan vireä ja viihtyisä kaupunki Tampereen seudulla. Orivedellä on hyvät palvelut, monipuoliset mahdollisuudet aktiiviseen vapaa-ajan harrastustoimintaan sekä hyvin toimivat liikenneyhteydet.


Osoite: Koivistontie 2, 35300 Orivesi
Oriveden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat