test

Kaipaatko päivätyötä ja ammattitaitoista tiimiä, jonka kanssa tuotetaan moniammatillisesti laadukkaita sosiaalialan palveluita kuntalaisille?

Ammattitaitoinen ja osaava sosiaalitoimen työyhteisö hakee Virrat-Ruovesi -yhteistoiminta-alueelle aikuissosiaalityöhön sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen. Odotamme sinun olevan työstäsi innostunut sosiaalialan ammattilainen, joka omaa aktiivisen työotteen, sujuvat vuorovaikutustaidot sekä palvelualttiin työasenteen.

Työnantajana tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisön, kehittämismyönteisen ilmapiirin ja mahdollisuuden myös etätyöskentelyyn. Lisäksi käytettävissäsi on Smartum-työsuhde-edut, säännöllinen työnohjaus ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuk-sen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Huomioimme myös sosiaalialan opiskelijat, joten laita rohkeasti hakemustasi tulemaan. Myös osa-aika työ on mahdollinen.

Lisätietoja voi tiedustella sosiaali- ja terveysjohtaja Minna Koskinen p. 044 715 1094 tai sähköpostitse minna.koskinen@virrat.fi
Hakemukset kuntarekryn kautta viimeistään 31.12..2021 klo 23.59 mennessä. Sopivan hakijan löytyessä, voimme täyttää viran jo hakuaikana.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sosiaali- ja terveysjohtaja Minna Koskinen, minna.koskinen@virrat.fi tai johtava sosiaalityöntekijä Ritva Alkio, ritva.alkio@virrat.fi

Lisätietoja

Virtain perusturva

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.


Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat