Skip to main content
test
Aineenopettaja - Riihimäen kaupunki

Riihimäen lukiossa on haettavissa äidinkielen ja suomi toisena kielenä tuntiopettajan tehtävä 1.8.2022 alkaen. Tehtävän pää- tai sivutoimisuus määritellään lukuvuosittain. Lukuvuonna 2022-2023 tehtävä on päätoiminen. Tehtävään osoitetaan tunteja Riihimäen vankilasta, kahden tutkinnon suorittajien opettamisesta sekä päivälukiosta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta kaikkien edellä mainittujien opiskelijaryhmien opetuksesta.

Lisätietoja

http://www.riihimaenlukio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Kari Jukarainen, puh. 040 330 4605

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue, Opetus- ja nuorisopalvelut, Lukiot, Riihimäen lukio

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Koulukatu 5, 11130 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat