Skip to main content
test
Aineenopettaja - Laihian kunta

Maailman nuukimmassa pitäjässä on haettavana sijaisia aineenopettajan eripituisiin sijaisuuksiin vuodelle 2023 yläkouluun ja lukioon. Pidemmät sijaisuudet laitetaan erilliseen hakuun.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Myös epäpätevät (esim. ylioppilaat) voivat hakeutua sijaiseksi.

Valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on koeaika.

Lisätietoja

http://www.laihia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. perusopetuksen johtava rehtori Tanja-Tupuna Kumara puh. 040 483 6328, tanja-tupuna.kumara@laihia.fi
lukion rehtori Ari Puumala, puh. 050 448 2900, ari.puumala@laihia.fi
sivistysjohtaja Markku Laukkonen puh. 040 483 6372, markku.laukkonen@laihia.fi
Hakemukseen liitettävä kelpoisuus- ja muut todistukset pdf-muodossa.

Lisätietoja

Laihian kunta, Hyvinvointi- ja sivistyspalvelut, Koulut

Maailman nuukin pitäjä - Laihian kunta

Olet varmasti kuullut meistä jo aikaisemmin. Nuukuudestamme on kirjoitettu kokonaisia kirjoja ja meidät tunnetaan kahvipöytien hyvän mielen luojana ympäri Suomen.

Maailman nuukin pitäjä, Laihia, on ihmisläheinen, kehittyvä ja elinvoimainen kunta, joka sijaitsee Pohjanmaalla. Meillä on laajasti erilaisia yrittäjiä ja yrityksiä, jotka tarjoavat laadukkaita palveluita laidasta laitaan. Vapaa-aikaan meiltä löytyy loistavat urheilumahdollisuudet ja monipuolinen yhdistys- ja järjestökenttä. Näistä ei nuukailla.

Poiketen muista Pohjanmaan kunnista, olemme täysin suomenkielinen kunta ja työyhteisö. Tosin, pohjanmaan murre saattaa tarttua työnteon lomassa.

Meillä työyhteisöt ovat pieniä ja ihmiskeskeisiä. Teemme yhteistyötä joustavasti ja annamme jokaiselle asiantuntijalle tilaa tehdä työtä omalla tavallaan. Meillä työskentelee noin 350 (kpl) eri alojen ammattilaista.

Haluaisimme sinut työkaveriksi maailman nuukimpaan pitäjään!


Osoite: Laihiantie 50, 66400 Laihia
Laihian kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat