Aineenopettaja/lehtori - Kemin kaupunki

Aineenopettaja/lehtori - Kemin kaupunki

SUOMI TOISENA KIELENÄ JA RUOTSIN KIELEN PÄÄTOIMISEN TUNTIOPETTAJAN MÄÄRÄAIKAINEN TEHTÄVÄ

Kemin kaupungissa julistetaan avoimeen hakuun suomi toisena kielenä ja ruotsin kielen päätoimisen tuntiopettajan tehtävä ajalle 1.8.2019-31.7.2020.

Viran sijoituspaikka tehtävän hoidon alussa on Karihaaran koulu. Karihaaran koulu on yhtenäinen peruskoulu ja siinä on luokat 1. - 9.

Tehtävään kuuluu suomi toisena kielenä ja ruotsin kielen opettamista pääsasiassa vuosiluokilla 1.-6, mutta myös vuosiluokilla 7-9.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 29.5.2019 kello 12.00, jolloin hakemusten liitteineen tulee olla perillä. Hakijan pitää esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistuksensa, mikäli hänet kutsutaan haastatteluun.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Määräaikaisuuden perusteena on S2-opetusta tarvitsevien oppilaiden määrän vuosittainen vaihtelu.

Lisätietoja

http://www.kemi.fi

Rehtori Jukka Vaaramaa
p. 040-5201816

Kemin kaupunki, Sivistyspalvelukeskus
Osoite: Kemi

Kemi on vehreä ja vireä matkailun, palvelujen, kulttuurin ja koulutuksen keskus Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, missä palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.

Tutustu työnantajaan