Aineenopettaja/lehtori - Kemin kaupunki

Kemin lyseon lukiossa, on avoinna uskonnon ja psykologian tuntiopettajan toimi ajalla 9.8.2021 - 31.7.2022.

Kemin lyseon lukio on perinteikäs yli 120-vuotias oppilaitos kaupungin keskustassa. Opiskelijoita on tällä hetkellä noin 300.

Olemme kehitysmyönteinen ja innovatiivinen työyhteisö. Kehitämme jatkuvasti koulun käytänteitä parempien oppimistulosten aikaansaamiseksi. Arvostamme kokemusta ja kiinnostusta toiminnalliseen opettamiseen, yhteisopettajuuteen ja tiimioppiseen. Digitaidot ja etäopetus täytyy luonnollisesti hallita.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaiset. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 14 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3§:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee täyttää Kuntarekryn kautta, avain 370692


Lisätietoja

http://www.kemi.fi
https://www.kemi.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/lukio/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pekka Mäkelä, pekka.makela@edukemi.fi, 0403527638

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Kemin lyseon lukio

Kemi on vehreä ja vireä matkailun, palvelujen, kulttuurin ja koulutuksen keskus Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.


Osoite: Meripuistokatu 22, 94100 Kemi

Sinulle suositellut työpaikat