Aineenopettajan viransijaisuus FYKEMAT - Alavieskan kunta

Haemme

perusopetuksen fysiikan, kemian ja matematiikan aineenopettajaa (0611)

viransijaisuuteen ajalle 11.8.2021 - 7.5.2022, jatkuen mahdollisesti kevätlukukauden loppuun.

Haemme opettajaa, joka omalla osaamisellaan ja välittämisellään saa oppilaat innostumaan oppimisesta. Toivomme kehittävää ja kehittyvää työotetta, rakentavaa asennetta työyhteisössä sekä keinoja vastata erilaisten oppijoiden tuen tarpeisiin.

Alavieskan yhtenäiskoulussa opiskelevat kaikki Alavieskan kunnan oppilaat luokilla 0-9. Koulussamme on 375 oppilasta. Meijän koulua käydään elämää varten. Tärkein asia meille koko koulun henkilökunnalle on, että oppilailla on turvallinen ja hyvä olla. Turvallinen ja hyvä olo tulee siitä, että me aikuiset koululla asetamme rajat ja ohjaamme oikeaan käytökseen. Se on välittämistä. Me täällä koulussa kuljemme koulupolkua oppilaiden, kotien sekä monien meille tärkeiden yhteistyötahojen kanssa. Tätä matkaa on hyvä tehdä yhdessä!

Tule osaksi meijän koulun väkeä!

Kelpoisuusehto tehtävään on opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Lisätietoja

https://peda.net/alavieska
https://www.alavieska.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tuulia Säkkinen
sivistys- ja hyvinvointijohtaja, rehtori
p. 044 5395 259
etunimi.sukunimi@edu.alavieska.fi
Päivi Korkiakoski
apulaisjohtaja
p. 044 5395 251
etunimi.sukunimi@edu.alavieska.fi

Lisätietoja

Alavieskan kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Koulutie 9, 85200 Alavieska

Sinulle suositellut työpaikat