test
Aineenopettajien sijaisuudet - Vesannon kunta

Vesannon yhtenäiskouluun etsitään sijaisia lyhytaikaisiin aineenopettajan sijaisuuksiin.

Erityisesti kaivataan sijaisia matemaattisiin aineisiin.

Sijaisrekisteriin voi hakea, vaikka lakisääteinen opettajan tai ohjaajan koulutus puuttuisi. Alan opiskelu tai muutoin hankittu osaaminen sekä kiinnostus opetettavaa ainetta kohtaan ovat myös varteenotettavia etuja aineenopettajan lyhytaikaisiin sijaisuuksiin.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jaana Ruuskanen, puh. 050-3879966
jaana.ruuskanen@vesanto.fi

Lisätietoja

Vesannon kunta, Sivistystoimi

Vesannon kunnan peruspalveluihin ollaan tyytyväisiä ja meillä ei juurikaan jonoja tunneta! Kunnassamme ”Pienuus on vahvuus”, joka näkyy ihmisten välisenä mutkattomina jutusteluina ja asioinnin helppoutena. Uusi, syksyllä 2021 valmistunut koulukeskus tarjoaa terveet ja nykyaikaiset puitteet koululaisten opinpoluille 1-luokalta ylioppilaaksi saakka. Kunnassamme on myös runsaasti yhdistystoimintaa sekä hyvät ja edulliset harrastusmahdollisuudet.

Teemme parhaamme kuntalaisten hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen ja täydennämme mielellämme joukkoamme myös uusilla asukkailla. Rohkeatkin ideat otamme mieluusti vastaan yhdessä kehitettäviksi ja toteutettaviksi. Tuemme luovuutta, joka on uudistumisen alkuvoima. Vesanto on pieni, sinnikäs ja yhteisöllinen sydänmaa – ja toivottavasti myös Sinun kotipitäjäsi jo lähitulevaisuudessa!

Vesannon kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Koulutie 16A, 72300 Vesanto

Sinulle suositellut työpaikat