test
Akaan sijaisuudet - Akaan kaupunki

Akaan kaupungilla on tarjolla sijaisuuksia vaihtelevasti ympäri vuoden monissa eri tehtävissä. Voimme tarjota keikkatyötä sopiviksi katsomillemme sijaisille monissa tehtävissä, kuten:

- perusopetuksessa opetus- ja ohjaustehtävissä
- varhaiskasvatus
- hoito- ja hoivatyön tehtävissä terveydenhuollossa ja vanhuspalveluissa
- sosiaalialan tehtävissä, kuten ohjaus-, hoito- ja erilaisissa hoivatehtävissä
- siivous- ja ruokapalvelutehtävissä

Voit tehdä hakemuksen meille sijaisuuksiin tästä ilmoituksesta. Otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä ja kutsumme käymään. Joskus ensimmäinen keikka voidaan sopia jo puhelinhaastattelun yhteydessä. Tarkistamme tapaamisen yhteydessä hakemuksella ilmoittamasi tiedot ja haluamme keskustella työnhaun tilanteestasi ja toiveistasi.

Kaikkiin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ei tarvita valmista ammattitutkintoa, vaan myös opiskelijana voi tehdä sijaisuuksia. Joissain tapauksissa hakijalla saattaa olla sopivaa ja tehtävään soveltuvaa osaamista hallussaan muutenkin.

Lisätietoja

http://www.akaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteystiedot löytyvät kaupungin verkkosivuilta www.akaa.fi

Lisätietoja

Akaan kaupunki

Akaa on kehittyvä, Helsinki-Hämeenlinna-Tampere kasvukäytävällä sijaitseva seutukunnallinen liikennekeskus. Kaupunkimme houkuttelee sijainnillaan ja loistavilla liikenneyhteyksillään.

Perusopetusta Akaassa annetaan yhdeksässä alakoulussa ja kahdessa yläkoulussa. Lukio-opetusta saa Akaan lukiossa Toijalassa. Akaan nuoriso on aktiivista. Mahdollisuuksia osallistumiseen ja yhdessä tekemiseen on tarjolla nuorisotiloilla sekä verkossa.

Lasten varhaiskasvatusta tarjotaan seitsemässä kunnan omassa päiväkodissa, kahdessa yksityisessä päiväkodissa sekä perhepäivähoidossa. Lapsiperheet ovat ahkerimpia Akaaseen muuttajia, joten hoitopaikkojen tarve on kasvanut voimakkaasti. Monimuotoisilla palveluilla pyritään huolehtimaan siitä, että hoitoa on tarjolla erilaisiin tarpeisiin.


Osoite: Myllytie 3, 37801 Akaa
Akaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat