test

Akuutin kesärekry 2024

Hakuaika päättyy  31.3.2024 23:59

AKUUTIN KESÄREKRY 2024 - Ota lomalle hyvä meininki mukaan!
Nyt on aika kääriä hihat ja heittäytyä kesätöiden maailmaan! Ei oo väliä, ootko sie vasta ponnistamassa hoitoalalle vai jo kokenut konkari, meidän luokse kaikki on tervetulleita!

PÄIVYSTYSOSASTO K4 - Auringonpaistetta akuuttihoidon parissa! Pääset hoitamaan akuutisti sairastuneita aikuisia yhdessä timanttisen moniammatillisen tiimin kanssa, johon kuuluu niin osastomme hoitohenkilöstö sekä kotiutushoitajat ja osaston oma farmaseutti. Meillä et jää yksin, vaan myö tuetaan toisiamme ja pidetään yhdessä huoli siitä, että arjessa on mukana iloa! Meillä on joustavat työvuorot, jotka antavat siulle aikaa nauttia kesästä. Tule rohkeasti oppimaan ja tuomaan oma osaamisesi meidän työyhteisöömme!

YHTEISPÄIVYSTYS K1 - Hektisyyttä ja haasteita, mutta myös huikeita onnistumisia! Yhteispäivystyksessä hoidetaan akuutteja päivystyspotilaita, ja täällä sie pääset loistamaan! Työ voi olla vauhdikasta, mutta hei, siinähän piilee hauskimmat hetket! Voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi, joten loma- ja kesäsuunnitelmat onnistuu mainiosti. Ei muuta kuin haaveet esiin ja hakemusta laittamaan!

TEHO-OSASTO / VALVONTA - Tehohoito työ on tiimityötä parhaimmillaan! Täällä me yhdessä, kriittisesti sairaiden potilaiden tukena, teemme joka päivä parhaamme auttaaksemme heitä parantumaan. Tarvitaan ripeitä päätöksiä ja hyviä vuorovaikutustaitoja, kun yhteistyössä eri ammattilaisten kanssa huolehdimme yksiköidemme potilaiden hyvinvoinnista. Teho-osastolla on kuusi potilaspaikkaa. Valvonta on 15-paikkainen yksikkö, jossa hoidetaan sydänpotilaita, neurologisia potilaita sekä tehovalvontapotilaita. Jos tulet meille niin siuta odottaa innostava työyhteisö, jossa voit kartuttaa omaa osaamistasi. Tule rohkeasti mukaan ainutlaatuiseen tiimimme ja parannetaan yhdessä maailmaa!

KOTISAIRAALA - Kotisairaala on - nimensä mukaisesti - sairaala kotona.
Täällä työ on merkityksellistä ja hyvin opettavaista. Meillä hyvinvointialueella on neljä kotisairaalan toimipistettä, joista tuotamme sairaanhoidolliset palvelut asiakkaillemme. Vaikka tässä työssä sie tarvitset laajaa-osaamista ja itsenäistä työotetta niin et sie silti ikinä oo yksin. Joka päivä siulla on tukenasi meidän huippu työyhteisö tukemassa matkaasi menestykseen. Joustavat työvuorot mahdollistavat siun kesäelämän ja voit käyttää aikaasi juuri niin kuin haluat. Jos siulla on lääkelupa ja B-luokan ajokortti, niin sä oot täydellinen match!

ENSIHOITO - Hyppää mukaan ammattitaitoiseen ensihoidon tiimiin ja vaihtokaupassa saat kesän mittaisia huikeita kokemuksia! Meidän ensihoito on priimaa, ja tää on siun tilaisuus pukeutua punanuttuun ja loistaa! Pääset näyttämään taitosi ja toimimaan vastuullisissa tehtävissä. Perehdytys, kummiensihoitajat ja erilaiset koulutukset ovat tukenasi kesätöiden ajan ja meillä siun ammattitaito kasvaa kuin kesän kukat! Työtä tehdään 24 tunnin työvuoroissa ja toimipisteitä meillä on ympäri Etelä-Karjalaa, joissa liikkumiseen sie tarvitset C1-ajokortin.

Nyt ei muuta, kun näppäimet sauhuten hakemaan!
________________________________________


Muistathan meille hakiessasi
- Sijaisuuksiin sie tarvitset voimassa olevan Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkeluvan. Jos siulla jo sellainen löytyy, niin liitäthän tämän hakemukseesi. Jos kuitenkin tämä sinulta vielä uupuu, niin ei hätää! Meiltä saat ohjeet lääkelupien suorittamiseen jo ennen työssä aloitusta.
- Opiskelijat, olkaa valmiita näyttämään osaamisenne. Toivomme, että liitätte hakemukseenne myös opintosuoritusotteenne, jotta voimme yhdessä löytää juuri teidän opintojenne vaiheeseen sopivan työpaikan. Jos valmistut ennen sijaisuuden alkua, kerrothan siitä meille lisätiedoissa!
- Meillä on käytössä koeaika määräaikaisissa sijaisuuksissa. Älä pelästy, se on vain varmistus siitä, että homma toimii jouhevasti molempiin suuntiin!
- Huomioithan, että ennen työssä aloitusta myö mahdollisesti pyydetään siuta esittämään rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Tällaisia ovat lasten- ja nuorten sekä iäkkäiden kanssa tehtävä työ.
- Ensihoitoon hakevien on hyvä muistaa, että perustason ensihoitovelvoite tulee olla suoritettuna.
- Ensihoitoon työsuhteeseen valituille mahdollisesti tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.
- Ja vielä tärkeä juttu, sijaisuuksissa edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Turvallisuus on meidän ehdoton priotiteetti - niin potilaidemme ja asiakkaidemme kuin meidän työntekijöidemme kannalta.

Meille hakeminen on helpompaa kuin jäätelön syönti hellepäivänä! Unohda turhat paperisotkut ja lähetä meille vain siun yhteystiedot ja työtoiveet. Myö otetaan yhteyttä ja suunnitellaan siulle mahtava kesäduuni!

Hae nyt, niin pääset nauttimaan unohtumattomasta kesästä aurinkoisessa Etelä-Karjalassa! Myö haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja tehtävät täytetään heti, kun meille sopiva match sattuu kohdalleen.

Tule mukaan rakentamaan kesämuistoja ja nauttimaan iloisesta Etelä-Karjalasta! Yhdessä myö turvataan, uskalletaan, vastataan ja välitetään!


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Päivystysosasto K4: Toimintayksikön esihenkilö Janette Näränen, p. 040 651 1286
Päivystys K1: Toimintayksikön esihenkilö Anne Saltiola, p. 044 791 5711
Ensihoito: Toimintayksikön esihenkilöt Timo Tanninen, p. 0400 595 171 ja Kati Saarikivi p. 040 651 1906
Kotisairaala: Toimintayksikön esihenkilö Annika Ovaskainen, p. 040 587 5237
Teho ja tehovalvonta: Merja Lahtinen, p. 044 791 5751
Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@ekhva.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa.

Tutustu työnantajaan