Akuuttilääketieteen erikoislääkäri, LKS Rovaniemi

Hakuaika päättyy  31.7.2024 15:00

Akuuttilääkäriksi Rovaniemelle!

Tule toteuttamaan monipuolista ja sopivasti haasteita tarjoavaa työtä Lapin keskussairaalan yhteispäivystykseen Rovaniemelle. Haemme neljää akuuttilääkäriä uusiin virkoihin vahvistamaan nykyistä tiimiämme ja kehittämään akuuttilääketieteen tulevaisuutta Lapissa.

Laajan päivystyksen sairaalana tarjoamme mahdollisuudet ammattitaidon laaja-alaiseen hyödyntämiseen ja sen jatkuvaan kehittämiseen. Käytössämme on täysin modernit ja toimivat työskentelytilat sekä laitteet.

Pääset työskentelemään osana ammattitaitoista työyhteisöä. Yhteistyö eri ammattiryhmien ja muiden erikoisalojen välillä sairaalassa on saumatonta. Erityispiirteenä Lapin alueen päivystystoiminnalle ovat pitkät etäisyydet, vaativat maantieteelliset olosuhteet sekä hyvin toimiva perusterveydenhuollon kenttä.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja halua kehittää akuuttilääketieteen toimintaa Lapin alueella. Koulutusmyönteisyys katsotaan eduksesi. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on akuuttilääketieteen erikoislääkärin tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Lääkärien työ-ja virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti ja palkkaus on uraporrasjärjestelmän ja kilpailukykyisen akuuttilääketieteen paikallissopimuksen mukainen. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Lapin tunturit ovat päivämatkan päässä ja Rovaniemen alue tarjoaa loistavat puitteet arkeen. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa! Tehtävät ovat uudelleen haettavana 31.7.2024 klo 15.00 saakka. Tehtäviä jo aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan valintoja tehtäessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Aino Loimu vs. Ylilääkäri

040-6601568

aino.loimu@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan