Akuuttilääketieteen erikoistuva lääkäri Kanta-Hämeen keskussairaalan päivystysklinikalle

Hakuaika päättyy  11.8.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Etsimme kahta erikoistuvaa lääkäriä Kanta-Hämeen keskussairaalan päivystysklinikkaan. Tehtävä on vuoden mittainen määräaikainen viransijaisuus 2.9.2025 - 5.10.2026 ja sijaisuutta on mahdollisuus jatkaa pidempäänkin. Meillä on mahdollista suorittaa erikoistumiseen kuuluva 6 kk koejakso.

Kantiksen päivystys on yksi Suomen johtavista akuuttilääketieteen klinikoista. Päivystyksessä työskentelee 9 akuuttilääketieten erikoislääkäriä ja 20 erikoistuvaa lääkäriä. Etsimme tiimiimme uusia akuuttilääkäreitä kasvamaan ja oppimaan. Voit olla vasta aloittanut tai jo pidempään akuuttilääketieteen parissa työskennellyt lääkäri. Me huolehdimme perehdytyksestä ja koulutuksesta. Erikoistuva lääkäri pääsee osallistumaan pääsääntöisesti 2 kertaa kuukaudessa akuuttilääketieteen koulutuspäivään. Ulkopuolisiin koulutuksiin on myös mahdollista osallistua.

Erikoistuva lääkäri on alkuun 4 viikkoa virka-aikaisessa perehdytyksessä päivystyksessä ja sen jälkeen päivystystyötä tehdään 10-13 tunnin vuoroissa. Ajoittain on myös virka-aikaisia työvuoroja esimerkiksi päivystyksen tarkkailuosastolla. Akuuttilääketieteen erikoistuva työskentelee erikoissairaanhoidon päivystyksessä kaikkien erikoisalojen potilaiden parissa. Alkuun päivystäjä perehdytetään konservatiivisten (SIS, KEU, ONKO) ja operatiivisten (KIR) potilaiden hoitamiseen. YLE-päivystysvuorot hoitaa ulkopuolinen rinki. Myöhemmin on mahdollista aloittaa akuuttilääketieteen päivystäjän perehdytys, jonka jälkeen erikoistuva hoitaa myös NEU- ja KNK-potilaat. Akuuttilääketieteen päivystäjänä toimimisesta maksetaan tehtäväkohtainen lisä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä, sekä hyvä suomen kielen taito. Hakijan tulee tehdä hakemukseen selvitys suoritetusta ja puuttuvasta erikoistumispalvelusta. Toivomme, että olet tiimipelaaja.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtäväkohtainen palkka on uraporrasjärjestelmän mukainen. Valmistuneelle lääkärille maksetaan 3864,89 €/kk. Kolmen vuoden työkokemuksella palkka on 4389,80 €/kk. Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Käytössä on koeaika.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita esimerkiksi väitöskirjan tekemiseen, ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen tai muun tieteellisen tutkimuksen tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

vs. osastonylilääkäri Lotte Seeck, puh 040 558 5700, lotte.seeck@omahame.fi (poissa 1.-28.7.) tai ylilääkäri Mikko Franssila, mikko.franssila@omahame.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan