Allmänläkare till företagshälsovården - Vaasan kaupunki

Vasa Regionala Företagshälsovård söker en Allmänläkare till företagshälsovården.

Kom som arbetskollega till nästan 50 sakkunniga inom företagshälsovården i vår enhet i Vasa centrum. Du får en täckande instruering till ditt arbete, ett tydligt eget ansvarsområde samt stödet av en mentor. Vi fungerar även som utbildningsplats för läkare som specialiserar sig på företagshälsovården och hos oss är det möjligt att utföra 24 månaders perioden i en utbildningstjänst inom företagshälsovården.

Vi arbetar inom ramarna för tjänstetid och inget jourhavande ingår i arbetsbeskrivningen. I uppgiften är det möjligt att tillämpa olika arbetstidsalternativ och vi kan även komma överens om deltidsarbete. Arbetet börjar enligt avtal.

Om du är intresserad kontakta verkställande direktör Teemu Paavola, tfn 040 702 8244.
Ansökningarna skickas per e-post till adressen teemu.paavola(at)vasa.fi

Läs mer

http://www.vasa.fi
http://www.vaasanaluetyoterveys.fi/sv/

Mer om arbetsgivaren

Verkställande direktör Teemu Paavola, tfn 040 702 8244.
Ansökningarna skickas per e-post till adressen teemu.paavola(at)vasa.fi

Vasa Regionala Företagshälsovård
Adress: Vasa, 65100 Vaasa

Vasa är en vacker, historisk stad där det finns någonting för var och en. I Nordens energihuvudstad finns många arbetsplatser, många olika studiemöjligheter och mångsidiga fritidsaktiviteter. Vackra landskap, hav, kultur och energi. Den internationella, genuint tvåspråkiga staden har 67 000 invånare. Vasa och regionen runt om hör till Finlands mest framgångsrika områden, som erbjuder dig möjligheter till nästan vad som helst.

Vi är Vasaregionens största arbetsgivare. Hos oss arbetar cirka 6000 experter inom olika branscher. En kundorienterad, innovativ och nätverksbaserad organisationskultur skapar grunden för gott samarbete. Som arbetsgivare satsar vi på coachande ledarskap och personalens välbefinnande.