test
Alttoviulisti (tutti) Jyväskylä Sinfonialle - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylä Sinfonia on Keski-Suomen klassisen musiikin helmi, jonka sydän sykkii Jyväskylässä. Orkesterin toiminta tavoittaa yli 36 000 kuulijaa, ja vuosittain tuotetaan lähes 150 tapahtumaa sinfoniakonserteista genrerajat ylittäviin erikoistuotantoihin sekä kaikenikäisen yleisön tavoittaviin musiikkitapahtumiin. Orkesterin ylikapellimestarina toimii Ville Matvejeff.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

ALTTOVIULISTIA (tutti)

Koesoitto pidetään torstaina 17.2.2022 klo 13 alkaen Jyväskylä Sinfonian harjoitussalissa osoitteessa Puistokatu 2 A (Kauppakeskus Kolmikulma, A-porras, 5. krs)

Koesoittotehtävät:
1. F.A. Hoffmeister tai K. Stamitz: Konsertto alttoviululle D-duuri, 1. osa kadenssilla ja 2. osa ilman kadenssia.

Lista orkesteri- ja kamarimusiikkitehtävistä julkaistaan verkkosivuillamme 17.1.2022 (https://www.jyvaskylasinfonia.fi/orkesteri/koesoitto-audition). Linkki orkesteri- ja kamarimusiikkitehtäviin lähetetään hakijoille sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Koesoitossa on mahdollista käyttää orkesterin säestäjää. Koesoitto sisältää mahdollisen työhaastattelun.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Alttoviulistin työsuhde alkaa 21.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan osoitteessa www.kuntarekry.fi 27.1.2022 klo 12 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

17.-19.1.2022 klo 9-11 Intendentti Emma Anttila, p. 0400 872 168, emma.anttila@jyvaskyla.fi tai Nuotistonhoitaja-tuottaja Petra Lujala, p. 050 311 8495, petra.lujala@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylä Sinfonia

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat