Oulu Sinfoniassa on haettavana ALTTOVIULUN SOITTAJAN vakinainen tehtävä.

Oulu Sinfonia on 61-henkinen Suomen pohjoisin sinfoniaorkesteri. Sinfoniakonserttien lisäksi orkesterin ohjelmistossa on monimuotoisia konserttisisältöjä. Oulun Musiikkikeskuksen Madetojan sali on 816-paikkainen konserttisali.

Tehtävänä on alttoviulun tuttisoittajana toimiminen sinfoniaorkesterissa. Soittajan tehtävänä on ylläpitää soittotaitoaan ja suorittaa muut toimialaansa kuuluvat tehtävät.

Tehtävässä edellytetään olevan erinomainen soittotaito ja hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot.

Palkkaan lisätään TES:n mukaiset kokemuslisät sekä puku- ja soitinkorvaukset. Erikseen korvataan mahdollinen tallennetyö ja pienyhtyetyöskentely.

Koesoitto on perjantaina 6.8.2021 klo 10.00 alkaen Oulun Musiikkikeskuksessa, Madetojan salissa (Leevi Madetojan katu 1-3, Oulu).

Koesoittotehtävät:

- 1. osa ja kadenssi yhdestä seuraavista teoksista:
Carl Philipp Stamitz: Alttoviulukonsertto D-duuri, op. 1
Franz Anton Hoffmeister: Alttoviulukonsertto D-duuri

- 1. osa yhdestä seuraavista teoksista:
Béla Bartók: Alttoviulukonsertto
William Walton: Alttoviulukonsertto
Paul Hindemith: Alttoviulukonsertto

- hakuajan jälkeen lähetettävät orkesteritehtävät.

Orkesteritehtävät lähetetään koesoittoon kutsutuille hakuajan päätyttyä pdf-tiedostona.

Tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/5860/2021. Hakemukset on toimitettava 16.7.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.oulusinfonia.fi/etusivu-2

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstö- ja taloussihteeri Saara Niemelä, p. 040 749 9914 tai sähköpostitse saara.s.niemela@ouka.fi.
Lomalla aikavälillä 21.6. - 2.8.2021, jolloin ei päivittäin tavoitettavissa.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Kulttuuripalvelut, Orkesteri

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: Leevi Madetojan katu 1-3, 90140 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat