test
Alueiden käytön asiantuntija - Kouvolan kaupunki

Haemme Yhdyskuntatekniikkaan

ALUEIDEN KÄYTÖN ASIANTUNTIJAA

Virassa tehtäviisi kuuluvat mm. päätöksenteko yleisten alueiden luvista (esim. sijoittamissopimukset ja katuluvat), asiakaspalvelutehtävät sekä yhdyskuntatekniikan alueisiin liittyvien selvitysten ja ohjeiden tekeminen.

Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää sähköisten lupa- ja varausjärjestelmien hallintaa, erinomaisia kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja, itsenäistä tiedonhankintaa, paikkatieto-osaamista sekä talous- ja laskutusosaamista sekä virkatehtäviin liittyvien lakien (mm. maankäyttö- ja rakennuslaki, kunnossapitolaki, tieliikennelaki) ja suunnitteluohjeiden tuntemusta.

Alueiden käytön asiantuntijan työpiste on sijoitettu Kouvolan kaupungintalolle. Tehtävään kuuluu paljon maastokatselmuksia (katuympäristössä) ja viran hoitaminen edellyttää siten omaa autoa (ja sen ajokorttia). Kaupungintalo sijaitsee Kouvolan rautatieaseman läheisyydessä. Kouvolan kaupungilla on rajaton etätyömahdollisuus, joten kirjalliset työt voit halutessasi hoitaa etänä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto ja alan tuntemus.

Alueiden käytön asiantuntijan virkaan sovelletaan kunnallista teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS). Tehtäväkohtainen palkka on 2991 €. Toimistotyö 36,25 tuntia/viikkoa. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: kaupungininsinööri Anne Ahtiainen, puh. 020 615 8574, anne.ahtiainen(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Tekniikka ja ympäristö, Yhdyskuntatekniikka

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja noin 81 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Tarjoamme hyvät palvelussuhteen ehdot sekä laajat mahdollisuudet etätyöhön, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajiemme joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat