Skip to main content
test
Aluerakennuttamiskoordinaattori - Turun kaupunki

Haemme aluerakennuttamiskoordinaattoria kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuden kaupunkirakentamisen palvelualueelle.

Aluerakennuttamiskoordinaattori toimii kaupunkiympäristön aluerakennuttamisen vastuualueen merkittävien alueellisten asunto- tai liikerakentamisalueiden kaupungin infran rakennuttamisen ja tarvittaessa suunnitteluttamisen eri toimijoiden välisessä yhteensovittamistehtävässä koordinoiden alueilla toimivien muiden rakentajien ja yhteistyötahojen välistä yhteistyötä.

Aluerakennuttamiskoordinaattorin vakanssin kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Työtehtävien hoitaminen edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä tietotekniikan hyvää hallintaa ja piirustusten lukutaitoa, rakennusurakan yleisten sopimusehtojen ja erilaisten urakkamuotojen hallintaa sekä kokemusta joko rakennuttamisesta, suunnittelutehtävistä tai työmaan toimihenkilötehtävistä. Julkisten hankintojen hankintaosaamisen hallinta ja kunnallishallinnon tuntemus ovat eduksi, samoin elinkaari- ja tietomalliosaaminen.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työn, innostuneen työilmapiirin ja asiantuntevan organisaation tuen, nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuuden itsesi kehittämiseen voimakkaasti kehittyvällä alalla.

Aluerakennuttamiskoordinaattorin vakanssin tehtäväkohtainen palkka on 3.703,99 €/kk, teknisten sopimuksen ammattialalisä enintään 8 % kokemuksesta riippuen.

Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/organisaatio/palvelukokonaisuudet/kaupunkiympariston-palvelukokonaisuus
http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Infran rakennuttamispäällikkö Jukka Mäenpää puh. 040 674 3740 8.7.2022 asti ja kaupunkirakentamisjohtaja Kimmo Suonpää puh. 040 637 4954 25.7. - 29.7.2022. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus, kaupunkirakentaminen, kaupunkiympäristön aluerakennuttaminen

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Puolalankatu 5, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat